Lenen met BKR

Lenen met BKR is mogelijk

Het aanvragen van een lening met een negatieve BKR codering is vrijwel onmogelijk maar er bestaan een aantal andere opties om een lening te verkrijgen wanneer u een negatieve BKR codering hebt. U kunt bijvoorbeeld een lening bij familie of vrienden vragen, houd er wel rekening mee dat het hier om mensen gaat die u liefhebben of waar u een sterke relatie mee op hebt gebouwd en het dus van groot belang is dat u het geleende bedrag zo snel mogelijk weer terugbetaald. Dit soort leningen worden vaak is durfkapitaal of FFF leningen gezien want degenen die het geld aan u vertrekt heeft niet de zekerheid dat het bedrag terugbetaald zal worden. U hebt hier dus te maken met de goede wil van de geldverstrekker wat inhoud dat wanneer u het geleende bedrag niet terugbetaald niet alleen meer schuld hebt maar ook met een kapotte relatie te kampen krijgt.Mr green

Een andere optie is online een minilening aanvragen. Er zijn op het internet een groot aantal kredietverstrekkers te vinden die geld lenen. Het gaat hier dan wel niet om grote bedragen maar vaak is het wel mogelijk om een bedrag tussen de 1000 en 2000 euro te kunnen lenen zonder een BKR toetsing. Geld lenen bij dergelijke kredietverstrekkers zal u echter wel meer gaan kosten dan bij een normale financiële instelling en dat komt omdat zij weten dat u met een negatieve BKR codering nergens anders krediet zult krijgen. Bekijk voor dat u een aanvraag doet voor een van deze leningen dus goed wat hier de voorwaarden van zijn en voorkom grotere schulden.

Verder kunt u uiteraard ook beginnen met sparen. Ook al zijn de meeste mensen geen liefhebbers van sparen en willen ze liever direct die nieuwe tv, auto of PC  gaan kopen waarvoor ze dan direct de creditcard voor de dag halen zonder erbij stil te staan dat ze de maandelijkse aflossing hiervan misschien niet eens kunnen betalen. Sparen en daarna een aankoop doen van dergelijke artikelen zal er voor zorgen dat je niet in problemen komt en een rustig leventje zal kunnen leiden zonder in de schuld te komen.